Kvarnturen

I lördags var det så dags för rally igen. Bilen hel och fin efter rullningen 10 juli. Första sträckan som skulle ha körts på folkracebanan vid Dunteberget blev inställd. Så direkt till sträcka två fick det bära av. Den gick inte bra alls. Fick ingen fin rytm i körningen. Det stämde helt enkelt inte, vilket visade sig på tiden. Inget kalasåk direkt. På väg till sträckan upptäckte vi att inte tripmätaren fungerade som den skulle. Den tickade och gick men visade helt fel! Punktering hade vi också när vi kom i mål på SS2. Bara att stanna och byta däck strax efter målet på sträckan. Men det var inga problem, vi hade ju ändå 20 min service så vi visste att vi skulle hinna utan problem. SS3 gick inte så mycket bättre den. Det ville helt enkelt inte stämma. På fjärde sträckan fick vi bryta. Det var en riktig skitväg, underlaget var under all kritik. Tornet till stötdämparen gick sönder och fjäderbenet hoppade ur koppen och rakt in i bakdäcket. Gissa om det blev tungt att köra och jisses vad det rök. Bara att stanna, endast 5 km in på sträckan. Tråkigt att det slutade så här. Varmt var det också, att ha overallen på var ingen lek. Så när vi blev ståendes i skogen, då var det t-shirt och trosor som gällde! Undrar vad de andra tävlanden tänkte när de susade förbi oss, haha.

Nu blir det för Daniel Johansson att kolla över bilen snabbt för till helgen ska vi till Götene och åka. Hoppas att det går bättre då för oss.

I torsdags när Izabella fyllde 7 månader hade vi kalas. Mormor och morfar kom med tårta och paket. Hon fick en dregellapp (välbehövligt) och dinglisar att ha i badet. Finfina presenter.
Tyvärr var tårtbakelserna en stor besvikelse. Det var Budapest köpta på Kaffestugan i Hagfors. Och jag överdriver inte om jag säger att de smakade riktigt illa. Katastrof! Nej, där kan man inte handla igen. De har ju haft bra bröd och bakelser innan så jag vet inte vad som hänt.

Igår när jag badade Izabella fick hon för första gången sitta själv i badbaljan. Förut har jag haft en insats som hon legat i. Ojojoj, vad hon tyckte det var kul att bada. Ja, jag fick försöka hålla mej undan för att inte bli genomblöt. Hon plaskade som bara den i vattnet. Kul att se dottern vara så road med att vara i vattnet. Sina badleksaker tycker hon mycket om också. I munnen ska de vara!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gruvrundan

Nej! Vattenskador