Heja Elvis – två simtag!

Igår fick Elvis bada i Klarälven. Han gillar vatten och går direkt i – inga problem. Men att simma, ja det har den röda killen inte lärt sig än... Men i år ja då jädrar ska han lära sig har jag bestämt. Daniel och jag kastade pinnar i vattnet för brinnande livet för att få Elvis att hämta dem. Och flöt pinnarna så pass nära stranden så han slapp simma så var det inga problem. Men så fort de kom lite längre ut så tollaren inte bottnade, ja då blev han frustrerad. Mycket frustrerad. Skällde och pep. Ville såå gärna hämta men vågade inte. Vid något tillfälle lyckades han dock ta två simtag så jag har hopp om att han i sommar ska lära sig. Att det inte är farligt och otäckt att simma utan väldigt roligt! Det ska bara gå...

Bella däremot ville väldigt gärna bada. Pappa hade fullt upp med att hålla henne borta från vattnet. Det lyckades dock inte helt utan dottern stod med vatten upp till anklarna vid ett tillfälle. Hon verkade inte bry sig om att det var onödigt kallt i vattnet... Ja vad säger man, Bella älskar vatten! Ska bli kul i sommar när hon får bada på riktigt.

I helgen var jag i Norrköping och åkte rally. Första deltävlingen i den nya sommarcupen. I klassen kom 23 ekipage till start men bara 12 kom i mål! Vägarna var hemskt dåliga och det skördade många offer. Vi kom dock i mål och slutade på en mycket din tredje plats. Pokal med hem! Bilen funkade kanon och noterna likaså. Det bådar gott inför säsongen!

Kommentarer

Anonym sa…
Ha ha!
Ja, till slut får ni nog skaffa en större pool så att både hunden och barnet får plats. Annars blir det trångt...
Kram på dig Suzanne!

Populära inlägg i den här bloggen

Gruvrundan

Nej! Vattenskador