Full av energi

Ja det är väl ingen som känner vår lilla Izabella som kan påstå att hon är en lugn och tafatt unge. Full av energi och bus hela dagen lång. Visst är det kul, men ibland blir man som förälder lite trött. Skulle vara skönt att bara kunna sitta i soffan framför tv:n på kvällen med sin lilla dotter i famnen. Eller läsa en bok tillsammans. Men icke! Här ska det gå i hundratjugo ända tills det är sovdags.

Idag har vi varit på promenad två gånger, Bella och jag. En gång för att handla och en gång för att Elvis skulle få komma ut lite. Sen har hon förstås varit på dagis mellan 9 och 14. Vid 18-tiden åkte vi till stallet för att ta in hästarna. Bella älskar verkligen stallet! Och hästarna. Det bästa hon vet är att rota runt i fodertunnorna och ge Freyr äpplen och morötter. Sopa, ja det kan hon också! Ibland händer det att hon får rida lite på Freyr och det är också uppskattat. Jag hoppas förstås att hon även när hon blir äldre har kvar sitt intresse för hästar. Men det får vi se, Bella bestämmer ju själv vilka intressen hon ska ha.

Helgen som gick var Bella och jag ensamma hemma på torpet. Ja det är klart, Elvis var ju hemma men pappa Daniel åkte till Humletorp med motorklubben på lördag morgon och kom hem på söndag eftermiddag. Vi klarade oss förstås bra här hemma, men det känns allt lite tomt utan far i huset... Särskilt på kvällen när Bella lagt sig och jag blir sittandes ensam framför tv:n.

På söndagen gick vi bort till idrottsplatsen ett stenkast härifrån. Råda IK anordnade gåbingo och tipspromenad. Det var riktigt trevligt, fastän vi varken fick bingo eller svarade rätt på alla frågor. Eftersom det var sista gången för säsongen bjöd Råda IK på kaffe, saft och korv med bröd.

Lite senare på dagen kom morfar och passade Bella någon timme (innan Daniel dök upp) så jag kunde åka till stallet. Jag och Freyr tog en härlig långtur på Myra-hedarna. Hur mysigt som helst. Och vilka ridvägar!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gruvrundan

Nej! Vattenskador