Karlstad!

Ja, det blev en helgdag i Karlstad idag. En trevlig sådan. Släppte av Petra vid kiropraktorn och sen åkte jag och Bella till Louise och hälsade på henne på jobbet. Mycket trevligt. Bella fick presenter - som vanligt av Louise. Mer givmild, omtänksam och snällare person får man leta efter. Leksaker och kläder var det som Izabella fick. En jättefin klänning att ha till lucia och jul och en söt tröja med Hello Kitty-motiv. Supertack!!!

Efter några besök på butiker på Våxnäs bar det av mot Bergvik. Först en välbehövlig lunch på Mackie och sedan affärer i långa rader. Gjorde en del fynd som gummistövlar till Bella samt även kläder och mockasiner till föregående. Izabella var omtänksam nog att köpa julklapp till mig. En ask m lakritspipor. Hon vet precis vad mor vill ha! Vi köpte en hel del annat smått och gott men inget som är värt att räkna upp här. Petra hittade också förstås en hel del... Innan vi åkte hem passade vi på att fika och Izabella fick mellis. Klockan fem var vi så äntligen hemma. Tre trötta men mycket nöjda tjejer.

Imorgon fredag står det julpyntning på schemat. Gardiner, stakar och stjärnor ska upp. Å så lite tomtar och annat krafs förstås. Det ser vi fram emot. Julen är snart här, inte ens en månad kvar. Vi väntar på tomten!!!
Published with Blogger-droid v1.6.5

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gruvrundan

Nej! Vattenskador