Ridtur

Igår var Annica och jag ute en tur med hästarna. Tyvärr upptäckte vi att Mio tappat en sko så nu gäller det att få tag på hovslagaren. Han var lite ömfotad hem men det gick bra. Skon hittade vi så det är bara att sätta fast den. Eller bara och bara. Varken jag eller Annica sätter på tappskor så det blir snällt att vänta till kunnig person dyker upp.
Var i alla fall skönt att komma ut i skogen. Våra hästar är så snälla och underbara. Vi är lyckligt lottade som har så fina hästar. Igår hade Freyr dock problem med att ta vänster galopp. Det har han väl haft alltsedan equiterapeuten tittade på honom. Men det blir nog bättre, han hade ju en liten låsning i höger sida så det är nog det som inverkar på galoppen. Pigg och glad var han annars. Gick inte sakta i galoppen direkt, hihi.

Daniel har två veckors semester nu. Skönt. Har väl en del måsten som vi måste ta tag i. Veden är ett av dem. Ska försöka börja stapla redan ikväll. Bara att kavla upp ärmarna och sätta igång med andra ord.
Har inget planerat inför Daniels ledighet. Kanske blir det en kort sväng med husvagnen till nåt mysigt avlägset ställe nära någon sjö. Det vore inte helt fel.

Just nu sover Bella. Så jag passar på att blogg och surfa lite. Daniel är till Hagfors en sväng men han borde snart vara tillbaka nu.
Elvis mår toppen. Han ligger ute hela dagarna. Även när det har regnat. Men då ligger han inte på gräsmattan utan på farstukvisten. Just nu vet jag inte riktigt var han håller hus. Säkert ligger han i skuggan under någon buske eller så.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gruvrundan

Nej! Vattenskador