Ingen tv – börjar bli tråkigt

Det gick fint på babysimmet i måndags för lilla Izabella och mej. Vi gjorde ett dyk. Blev lite kinkig efter det men det gick över. Sen fick Bella prova att flyta runt i en badring. Hon tyckte det var så där. I vilket fall som helst var hon nöjd och glad efter en stund så då bestämde jag mej för att det  fick vara nog. Vi gick upp.
På vägen till Torsby blev vi stoppade av polisen. Det var körkorts- och nykterhetskontroll. De stod strax efter att vi kört igenom Ekshärad. Stoppade bilarna från båda hållen. Jösses, man får allt ta i ganska bra när man ska blåsa. Min lungkapacitet är nog inte så bra...

Igår var jag till stallet och longerade Freyr. Märkte inte så stor skillnad efter att equiterapeuten gjort sitt på Freyr. Ja, kanske lite mer sviktande i steget bak. Men det är svårt att säga. Märker nog mer när jag rider honom. Ska longera kusen idag och imorgon med. Tre dagar var det bra om man gjorde det tyckte Mirja. Så då får det väl bli så!

Kissemissen, den lilla grå kattungen, i stallet har nu fått namn. Knorr heter han. Å han är helt ljuvlig! Vill bara krama och pussa på honom hela tiden. Han kommer att få vara kvar i stallet och vi hoppas att han blir en utmärkt mus- och råttfångare! Ja, det gör inget om han tar en liten fågel då och då heller.

Vi har fortfarande, efter en vecka i det nya huset, inte lyckats få någon bild på tv:n. Vi hittar liksom inte satelliten. Jävla skit, börjar bli riktigt tråkigt på kvällarna. Även om vi använts oss av en sån där grej som piper när han känner av satelliten har vi inte lyckats. Hur ska vi nu göra? Grejerna verkar ju ändock fungera, vi har fått in bild från Ryssland, haha. Men det är liksom inte så givande att kolla på. Vi får nog lov att tillkalla experthjälp.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gruvrundan

Nej! Vattenskador