Midsommar över och förbi

Det var den helgen det. Midsommarafton i fredags som vi spenderade här hemma. Marie Söderlund och Daniel Spetzig kom hit och höll oss sällskap. Trevligt hade vi! Åt grillat och satt å småpratade ända in på småtimmarna. Kul att ni kom!

Annars har vi pysslat lite här hemma under helgen. Daniel är klar med veden. Helt underbart. Inte lite ved det blev heller, räcker säkert i två år för oss. Sen har vi fixat lite med garderoberna här hemma. Fått upp trådbackar och tvättat en del kläder. Jag har varit till stallet och kollat till kusen lite då och då. Igår red jag och Annica ut en sväng. Underbart! Men Freyr verkade lite slö tycker jag. Den tjocka magen gör sej nog lite påmind. Måste försöka få honom att röra sej mer tror jag... Nu ör han ganska rund och trind, haha.
Efter ridturen  passade vi på att schamponera kusarna. De blev såå vackra. Blanka å fina. Ja ända till de kom ut i hagen och rullade sej i jord med det samma! Grisar.

Bella växer så det knakar. Hon är så duktig på att äta mat. Verkar som om pasta och kyckling är lite av en favorit. Å så banan då förstås. Typiskt att ungen skulle tycka det var gott. Men å andra sidan är det praktiskt att ha med en banan. Bara att ge liksom. Inget krångel med nåt.

Krusmynta Makadam (ja pappa kallar Bella så ibland) ska till BVC imorgon. Då är det mätning och vägning. Dessutom ska hon få sin andra dos vaccin. Gråt och tandagnissel alltså! Kan just undra hur mycket solstrålen väger?! Nu är det två månader sen vi vägde och mätte senast. Då vägde hon 5 165 gram. Jag gissar på 6095 imorgon... Ja rapport kommer förstås.

Snart är det dags för Höljes också! Vi åker redan imorgon, tisdag. Jag och Bella åker dock hem redan på torsdag. Det där festandet och skrikandet är inget för oss. Dessutom har vi lite viktigare saker för oss. Som SSRK-utställning! Jepp, nu ska Elvis (som är hos farmor just nu) på officiell utställning. Håll tummarna för att det går bra! Det är till Rottneros vi ska. Hoppas på fint väder under lördagen då utställning är.

Nu har jag inte tid att skriva mer. Här ska packas och förberedas för intervju. Ska skriva om Höljes OCH geocaching denna vecka. Jepp, har två reportage några veckor nu under sommaren. Lite extra pengar in alltså!
Ha det gott vänner!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gruvrundan

Nej! Vattenskador