Hipp hipp hurra för våran Elvis idá!

Ja idag fyller Elvis 1 år!. Oj, va fort tiden går… Matte har bestämt att en sådan exceptionell dag ska firas med tårta. Elvis har beställt Budapestlängd från konditoriet för det vet han att husse tycker så mycket om, hihi.  Så det är bara för matte att åka å köpa. Firandet blir först i eftermiddag/kväll när husse kommer hem från jobbet.
Jag ska passa på att ta några kort på Elvis idag på självaste årsdagen. Bilder kommer alltså! Tills vidare får ni hålla till godo med några bilder  på Elvis när han är drygt 8 v, bara några dagar efter att vi fått hem honom. Titta va söt han är?!

 IMG_2188

IMG_2157

IMG_2196

IMG_2264

Det blev ingen lunch på Stjärngrytan går. Guud, va besvikna vi blev när vi kom in där. De hade ändrat menyn bara så där så det som serverades var frukostkorv eller fisk. Inget som föll oss damer i smaken. Vi fick helt enkelt åka till Hagfors och köpa mat på Milano. Jag tog, som vanligt, en Västkustsallad. Gottigottgott!

Blev inget besök till Margit igår eftermiddag. Kände mej lite sliten så jag la mej på soffan för en liten lur istället. Dessutom sa Daniel att han också ville med till sin farmor så då tyckte jag att det var lika bra att vänta med att åka dit. Får se om det blir idag eller under helgen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gruvrundan

Nej! Vattenskador