Oj, nu har jag inte skrivit på ett tag

Ja det har hänt en del sen sist. I lördags hade vi kalas för pappa. Mamma hade varit bortrest några dagar innan så det var jag och pappa som förberedde det mesta. Vi var till Ekshärad och handlade varor, hämtade kallskuret och till slut på vägen hem hämtade vi tårtan som vi beställt. Det blev ett lyckat kalas, god mat och trevligt sällskap. Ja, Daniel, mamma, broder, Annika, Mats och Ingegerd hade lagt ihop till en ordentlig rakapparat av senaste modell. Tror pappa blev nöjd och glad över den presenten.

I söndags var jag, Annika och Ronja till Uppsala och kollade på en häst. En Connemara-valack på 16 år. Jättetrevlig! Annika fattade tycke för kusen och det är den hästen hon vill ha. Nu inväntar vi besked för tyvärr var det flera tilltänkta fodervärdar som skulle titta på Mio som han heter. Får nog besked imorgon, torsdag om det är Annika som får äran att ta hand om honom eller inte. Håll nu en tumme för att det blir så!

Vi har inte fått någon grävling i fällan än. Måste byta strategi som det ser ut. Det här med kattmat funkar inte alls. Nej, honung är nu det nya tricket vi ska prova. Hoppas det funkar bättre.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gruvrundan

Nej! Vattenskador