En stor dag!

Idag kommer det att bli speciellt. Mormor och morfar ska få träffa lilla Bella för första gången! Kul kul… De åker från Hagfors strax efter lunch när mamma slutat för dagen.

Har just ätit frukost, både Izabella och jag. Så nu är vi mätta och belåtna! Tänkte surfa runt lite på Internet i väntan på ronden. Efter det ska det tas lite prover på lillråttan. Håll en tumme för att resultatet av proverna kommer att se bra ut.

Jaha, blev lite avbruten i mitt bloggande. Läkaren som gick ronden kom. Men nu har han kollat på lilla Bella och allt såg bra ut. Riktigt bra ut. Sköter hon sej som hon hittills gjort så kommer de ta bort andningslarmet i början av nästa vecka. Jippi! Vi har också hunnit med att ta de prover som skulle tas. Nu hoppas vi att resultaten också ser bra ut. Får väl veta det i em skulle jag tro. De kollar salthalten i blodet och blodvärdet. Bilirubinet behöver de inte kolla längre för det såg så bra ut sist. Så nu blir det ingen mer tid under sollampan med solglasögon på för lillråttan. Haha, ni skulle se vad rolig hon såg ut.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gruvrundan

Nej! Vattenskador