UBE åter i drift

Kylan biter sej fortfarande kvar över landet. Ska det aldrig lana av?! Tydligen inte. Bilen funkar nu i vart fall. Underbart! Tänk vad bortskämd man är med att ha en bil. Ja en liten tankeställare gav det att inte kunna åka var man ville under en hel dag. Strandsatt under en hel dag, vilket i-landsproblem!!!

Hemmagjord pizza blev det igår. Mycket gott! På pizzan hade vi, förutom ost och tomatsås, skinka, salami, köttfärssås, champinjoner och lök. Satt och mumsade framför tv:n till Let’s Dance. Det var första avsnittet igår så det var ingen som åkte ut. Jag tycker det är lite kul att kolla på det, mest för att se vilka kläder folket har på sej!

Idag är Daniel uppe vid Värmullsåsen och sliter. Igen! Tror snart att han bor där. Han och ett par killar till i motorklubben håller på att förbereda som bäst inför Rally Sweden. Det är ju meningen att det ska gå en sträcka i slalombacken. Cool va? Så killarna håller som bäst på att bygga väg nerför en del av backen.
Själv sitter jag inne och myser framför tv:n. Kaminen värmer så got! Hade inte tänkt gå ut än på ett bra tag. Men sen vid 14-tiden ska jag åka till stallet. Mocka och ge Freyr lunch-hö förstås. Efter det blir det en liten tur till affären, måste handla det vi ska äta idag och imorgon. Ikväll blir det Stinas Örtkyckling, broccoli, ris och sås.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gruvrundan

Nej! Vattenskador