Laddar för party

Ikväll ska jag och ett helt gäng galna Hagförsinger ut till parken. Förfest hemma hos Daniel och mej. Vet inte riktigt hur många som kommer hit men det blir som det blir. Petra och Jörgen ska ställa sin husvagn här så de sover över. Trevlig med lite sällskap! Förresten så är det Jörgen som ska vara DJ i parken ikväll. 80-talslåtar ska det spelas så det står härliga till, hehe. Börjar reda känna mej laddad och det är väl 2 timmar kvar innan folket kommer. Bäst att börja i tid :) Ska snart gå in i duschen hade jag tänkt mej. Sen är det väl bara att hitta några lämpliga paltor… Har inte en aaaning vad jag ska ha på mej. Får väl rota lite i garderoben å se vad jag hittar. Daniel jobbar nu men han kommer hem lagom till kalaset.  Trodde han skulle vara hemma vid 20-tiden. Hoppas han inte kommer så mycket senare bara. Blir lite snålt om tid i så fall.

Var aldrig till stallet idag. Annica har gett kusarna mat å nån mockning var det ju inte för hästarna gick ute i natt, skönt. Imorgon eftermiddag hoppas jag hovslagaren kommer. Bara han har fått tag på framdojjor så, hade lite problem med att hitta 10 mm:s tydligen. Ja vi får väl se om han dyker upp.

Igår hade “Valparna” träning. Ja, vi kallar oss för det när vi tränar. Var tydligen tvungen att ha ett namn på gruppen… Men det är ju passande. Vi var 5-6 stycken som dök upp igår. Bra uppslutning! Tränade mycket kontakt och fot med vovvarna. Sen provade vi även på att hoppa hinder med dem å på slutet gick vi bort till agilityplanen och provade på det som erbjöds där. Elvis var duktig. Var väl bara tunneln som svänger och tunneln som “ligger” ner som han inte klarade. Den korta tunneln klarade han av fint. Ja, lite tveksam var han väl men han sprang iaf igenom den flera gånger. Måste väl erkänna att jag fick locka på honom men det är ju inte så konstigt. Lite läskigt var det allt tyckte Elvis Tollare.

Nej nu är det bäst att skrubba sej ren inför kvällen. Kan ju inte vara skitig och lukta svett när det kommer massa gäster inte. rapporterar imorgon om vi hade roligt eller ej. Skål!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gruvrundan

Nej! Vattenskador