Ingen höjdarfilm

I lördags kväll var jag, Daniel och fam Danielsson på bio här i Hagfors. Vi såg Göta Kanal 3 och det var minsann ingen höjdarfilm. Du som tänkt dej att se den kan gott hoppa över det besväret. Nej, den var inte bra alls. Det tyckte jag iofs inte att 2:an var heller när den kom. Nej, första filmen det är kult det, resten får gå i soporna.
Dessutom så blev vårt biobesök befläckat av en otroligt skitig biosalong. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det låg popcorn och skräp precis överallt. Rent ut sagt snuskigt. Ska man våga sej på att gå på bio i Hagfors nån mer gång?!

Elvis och jag tog en promenad till mamma och pappa igår. Det var skönt att komma ut å få lite frisk luft. Väl på “Ettan” fick jag kaffe och ris a la malta. Gott, men väldigt mäktigt. Orkade inte riktigt äta upp allt jag hivade upp i skålen utan Elvis hade turen att få glupska i sej det. Gissa om han blev nöjd?
På kvällen gottade jag och Daniel till det med taco’s. Inte så dumt det heller. Kände redan när jag lade mej i lördags kväll att jag var såå sugen på tacos. Å som tur var gick menyn hem hos gubben. Det är inte alltid det gör det ska jag påpeka.

Idag har jag varit på jobbet. Klockan börjar bli mycket och det är snart dags att börja packa ihop och åka hem. Tror att jag ska gå in en sväng på Expert och kolla utbudet på digitala systemkameror. Fick pengar av min käre sambo till en sån i julklapp! Greeeat!

Daniel jobbar natt denna vecka så jag är ensam ikväll. Åker till stallet en tur för att kolla hur det är med kusen. Var aldrig där igår så nu längtar jag efter min svarte långhårige prins. Måste ju se så han mår bra. Eller, vem försöker jag lura?! Det är klart att han mår bra, han trivs verkligen jättebra uppe i Gumma. Det märks på honom så himla väl. Å Annica är så mån om honom så jag behöver inte oroa mej om jag inte är i stallet på ett par dagar. Det är guld värt att ha såna personer runt omkring sej. Såna som man verkligen kan lita på.

När jag kommer hem från stallet så ska jag göra potatisgratäng med julskinka hade jag tänkt. Har aldrig gjort det förut men det låter som om det skulle kunna bli bra. Vi har så himla mycket skinka kvar och det känns ju så onödigt att bli tvungen att kasta den. Kan inte förstå varför Daniel trilskades så med att vi bara MÅSTE ha julskinka. Jag visste att den inte skulle bli uppäten. Jag äter ju inte alls julskinka och Daniel har väl mer eller mindre ätit sej nöjd vid det här laget. Nä, nu blir det gratäng av den, i alla fall en del av den.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gruvrundan

Nej! Vattenskador