Kallt var ordet

Ja nu är det väl ändå vinter på allvar. Ute är det mer än 20 grader kallt, burr. Det är ju inte så att man jättegärna vill sticka ut näbben utanför dörren. Till och med Elvis hade helst legat kvar i sängen imorse, haha. Det hör till ovanligheterna det! Så då måste det vara rejält kallt.

Nu börjar det bli lite skönare här på jobbet med. Pelletsen har tydligen tagit slut och pannan har stannat. Som tur var hade hyresvärdarna kvar lite eldningsolja kvar så de har lyckats starta upp pannan på nytt. Hur länge oljan räcker har jag ingen aning om men det lär väl märkas. Förhoppningsvis hinner pelletsleveransen komma innan pannan stannar på nytt.

Måste säga att gratängen jag gjorde igår på den kvarvarande julskinkan blev supergod! Ett tips till er alla som har julskinka över. Gör gratäng! Jag hade i champinjoner, purjolök och ost förutom då förstås potatis, julskinka, grädde och kryddor. Det är ju toppen med en gratäng där det är allt-i-ett. Hade med mej en låda till jobbet idag som jag med glad aptit smaskade i mej :)

För en gångs skull så hade Freyr bråttom in igår kväll. Det brukar han inte ha. Men förmodligen hade han på känn att det skulle bli riktigt kallt så han skulle väl försäkra sej om att han verkligen fick komma in. Full i rimfrost var hela hästen när han trippade in i stallet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Gruvrundan

Nej! Vattenskador