Ännu en ridtur

Igår var jag och Annica ute på en ridtur tillsammans. Helt underbart! Elvis fick följa med han med. Det gick jättebra, Mio brydde sej inte ett dugg om den röda tollaren som hoppade runt i snön. Vi var ute ganska länge, men red lugnt och beskedligt. Ingen galopp men väl ganska mycket trav. Skönt att äntligen komma igång med ridningen, både för mej och Freyr. Bella var som vanligt hos mormor och morfar när jag var i stallet.

Bella har badat nu på morgonen. För en gångs skull skrek hon inte som om kniven satt i henne. Har hon månne börjat tycka om at tvaga sej?! Det verkade i alla fall som hon tyckte om morgondoppet. I varje fall idag. Nästa gång vet man förstås inte vad den lilla damen tycker om att bada. Nu ligger hon i babysittern och paddlar med armarna å låter som, ja jag vet inte vad. Men nåt viktigt är det säkert som hon berättar. Bella skulle väl aldrig prata nonsens? Nää, vet du vad.

I eftermiddag är det då dags för ännu en vägning på BVC. Besöken är inte så täta längre. Behövs inte direkt, ungen växer så det knakar. Jag är inte ett dugg orolig för att hon inte får i sej den mat hon behöver. Vad tror ni busungen väger idag?

Kommentarer

Anonym sa…
4 100 g.
Herregud, det var bra gissat. Bara 60 gram fel. Köp en Trisslott!
Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Gruvrundan

Nej! Vattenskador